Black Friday tilbud på fiskejakker 2022

Er du på udkig efter en ny fiskejakke, kan du normalt gøre et godt kup på Black Friday. Her finder du gode Black Friday tilbud på fiskegrej og fiskebeklædning.

Black Friday er blevet yderst populært i Danmark, og de fleste butikker er hoppet med på bølgen. Derfor er denne fredag en dag, hvor du kan være heldig at finde et godt tilbud på alt fra fiskejakker til fiskestænger.

De bedste black friday tilbud på fiskejakker finder du online. Og her på siden prøver vi at samle nogle af de bedste til dig.

Når du bestiller du online, behøver du ikke tænke på lange køer eller ventetid. Du kan i ro og mag sidde derhjemme, og sammenligne de forskellige Black fredagstilbud på fiskejakkerne.

Black Friday tilbud på fiskejakker

Her samler vi de bedste Black Friday tilbud på fiskejakker, så snart de dukker op.

Black Friday 2022

I år falder Black Friday på fredag d. 25. November. Fredagstilbuddene starter som regel fra midnat. Nogle fiskejakker kan der være begrænsninger på. Så vil du have del i de bedste tilbud, kan du have en fordel, hvis du holder dig vågen til midnat om torsdagen, så du er klar ved computeren fredag 00.01.

Men det er nu meget forskelligt hvordan de forskellige grejbutikker kører udsalget. Nogle arbejder med først-til-mølle tilbud, mens andre laver Black Friday timetilbud, hvor der kommer nye fiskejakker på tilbud hver time. Andre igen bruger en hel uge med tilbud – Black Week, og andre igen kører Black Weekend, hvor du kan finde fiskejakker på Black Friday udsalg hele weekenden.

Køb fiskejakke til julegave på Black Friday

Black Friday falder perfekt ift. julen. Og denne fredag er oplagt at gøre en god julehandel. Du kan spare mange penge, ved at købe fiskejakken eller fiskegrejet i julegave til manden, konen eller kæresten denne dag.

Typisk er der udvidet byttegaranti, så dine Black Friday køb kan byttes efter jul. Tjek dog lige den enkelte grejbutiks handelsbetingelser for en sikkerheds skyld, så du er sikker på byttereglerne for Black Friday tilbuddene.

Spar penge på sidste års model

Man kan ofte spare penge, hvis man vælger at købe sidste års model af fiskejakken. Det samme gælder på Black Friday, som er et godt tidspunkt at komme af med varelageret for grejbutikkerne. På Black Friday ses det derfor ofte, at du kan spare 50% eller mere, hvis du ikke går efter den nyeste model af fiskejakken.

Så kan du leve med ikke at have den allernyeste fiskejakke, kan du spare tusindvis af kroner.

De nyeste modeller sparer du typisk kun lidt mindre på.

FAQ om Black Friday

Vi har samlet en nem oversigt til dog, hvor du kan få svar på de mest stillede spørgsmål om Black Friday.

Hvornår er Black Friday 2022?
Black Friday ligger dagen efter Thanksgiving, som altid falder den fjerde torsdag i november. Black Friday ligger altså på den fjerde fredag i november. Her i 2022 falder Black Friday altså fredag d. 25. november. 

Hvad er Black Friday?
Black Friday er en amerikansk tradition, hvor julehandlen bliver skudt i gang ifm. helligdagene omkring Thanksgiving.

Siden 2013 har danske butikker taget konceptet til sig, og Black Friday er blevet et af årets største handelsdage, hvor butikker i hele landet har udsalg og rabatter.