Fleecejakker til fiskeri

Fleecejakker kan være super gode til fisketuren. Fleecejakken kan bruges som en selvstændig jakke, på en kølig forårs- eller sommeraften. Eller den kan fungere som det perfekte mellemlag under en skaljakke eller fiskejakke.

Fleecejakker fås i mange modeller. Microfleece, strækfleece eller fleece designet til at holde dig varm.

Herunder kan du se vores udvalg af fleecejakker til fisketuren.

Fleecejakker til fiskeri

En god fleecejakke er tæt på uundværligt for den passionerede lystfisker, der fisker året rundt. Jakken kan have flere funktioner, i det den kan bruges som en selvstændig jakke, når temperaturen er til det. Desuden fungerer den som effektiv isolering på kolde fisketure.

Fleece fås i flere slags. Vælger du en fleecefiskejakke, får du en jakke designet specielt til lystfiskere. Her er der tænkt i alle detaljer, så du kan bruge jakken til at få en bedre og mere behagelig fisketur.

Det perfekte mellemlag

Fleece er det perfekte mellemlag på en kold fisketur. Både en fleecejakke eller en fleecetrøje kan hjælpe dig med at holde varmen, når temperaturerne er helt nede. Brug fleecejakken som mellemlag mellem termoundertøj og fiskejakken. Fleece er effektivt som isolerende lag.

Se vores guide til trelagsprincippet her >

Hvilken fleecejakke skal du vælge?

  • Skal det være en selvstændig jakke?
    Skal din fleecejakke kun bruges som selvstændig jakke, kan du vælge en med flere detaljer, hætte m.v. Den er god på en kølig foråsdag.
  • Skal fleecejakken være et mellemlag?
    Fleece er det perfekte mellemlag på kolde fisketure. Vælg en jakke med gode isolerende egenskaber, så du kan bruge den under din fiskejakke.
  • Vælg god komfort og pasform
    Din fleecejakke skal sidde godt. Både hvis du bruger den som jakke eller mellemlag. Strækbart fleece kan være en god ide, da det følger din krop bedre.

Se Geoff Anderson Teddy fleece her

Billig fleecejakke eller dyr fleecejakke?

Fleecejakker til fiskeri fås i både billige og dyre udgaver. Overvej dit behov. Vil du bruge fleecejakken til både mellemlag og som selvstændig jakke, vil der være noget mere slidtage. Så kan en dyrere model måske være et godt valg.

Fleecejakke tilbud

Fleecejakker kommer ofte på tilbud, hvor du kan gøre et godt køb og spare lidt penge.