Fiskejakker

Fiskejakker er designet til at give dig en bedre fisketur. Den øger komforten, muligheder og giver dig en bedre totaloplevelse. Den er skabt til brug under fiskeri, og har typisk indbygget en lang række detaljer, der gør tingene en smule lettere og bedre under fiskeriet.

En fiskejakke er et must for dig der gerne vil gøre lidt mere ud af fiskeriet.

Herunder finder du et udvalg af nogle af de bedste fiskejakker på markedet.

Geoff Anderson Dozer 6

Geoff Anderson Dozer 6 - perfekt afbalancerede materialer, og et design til krævende situationer, uanset om du fisker fra bredden eller i en båd. Designet opretholder de praktiske og meget funktionelle lommer, der har karakteriseret Dozer jakken lige fra

Pris: 2.999,00  

Læs mere »Køb »

Geoff Anderson Tuva

Tuva - Enkelthed når den er bedst Med sin behagelige 3/4 længde er Tuva et fremragende valg til de fleste former for fiskeri. Samtidig er den en fremragende kombinationsjakke til de fleste udendørs aktiviteter / sport. I jagten på perfektion søger Geoff

Pris: 4.199,00  

Køb »

Savage Gear WP Performance Jacket

Savage Gear WP Performance Jacket - teknisk, slidstærk jakke i et moderne design. Passer til både fiskeren, hikeren og fuglekikkeren. Jakken har et moderne snit, og et godt blik for detaljen, og holder dig varm og tør uanset hvad moder natur byder på af u

Pris: 1.299,00  

Køb »

Geoff Anderson Barbarus2 Jakke

Geoff Anderson Barbarus2 Jakke Den nye og forbedrede version af Barbarus jakken er et vanvittigt lækkert stykke yderbeklædning. Barbarus jakken har hele tiden været kendt for at være absolut top kvalitets vandtæt beklædning, til en ret stærk pris. Det er

Pris: 2.199,00  

Læs mere »Køb »

Savage Gear HeatLite Thermo Jacket

Savage Gear HeatLite Thermo Jacket - Deluxe thermo jakke - letvægts design med komfort for øje. Perfekt til fisketuren i de kolde måneder, eller som en smart casual outdoor jakke til dagligdags brug. Jakken byder udover varme og komfort på et væld af deta

Pris: 999,00  

Køb »

Savage Gear Simply Savage Thermo Jacket

Savage Gear Simply Savage Thermo Jacket Denne jakke fra Savage Gear er god til den kolde tid. Ydermaterialet er lavet i en nylon/polyester, der holder de kolde elementer ude. Fyldet er en 220 gr. med ekstra varme, så du kan fiske uden at tænke på kulden.

Pris: 549,00  

Køb »

Geoff Anderson WS 6

Geoff Anderson WS 6 Hvis du vil have dansk design og kvalitet, så skal du have en Geoff Anderson WS 6 fiskejakke! Denne serie af jakker har været på markedet de sidste 20 år, og nu er det sidste skud på stammen landet. Den nye WS 6 jakke er produceret i

Pris: 2.999,00  

Køb »

Ron Thompson Manitoba/DAM Iconic Jacket

Ron Thompson Manitoba/DAM Iconic Jacket- Alsidig fiskejakke til en rigtig skarp pris! På de varme dage, eller lune aftener, kan du med et snuptag lyne ærmerne af, og konvertere jakken til en vest. Manitoba er vandtæt, vindtæt og åndbar (100% polyester oxf

Pris: 499,00  

Køb »

Savage Gear Pocket Box Smoke 3 PCS Kit 10.5X6.8X2.6CM

Savage Gear Pocket Box Smoke Kit er et sæt med tre små bokse som passer perfekt i lommen på fiskejakken. Oplagte til at holde styr på alle de smådimser du har med på tur. 10,5 x 6,8 x 2,6cm 3 stk. pr. pakke Hver box har foskellig ruminddeling.

Pris: 49,00  

Køb »

Scierra Kenai Pro fiskejakke

Scierra Kenai Pro fiskejakke. Opgraderet udgave af Kenai jakken. Ny frave, og forbedret pasform/detaljeliste. Med Kenai Pro får du en allround fiskejakke, der ligeledes egener sig til almindeligt outdoor liv. Kenai er en vand- og vindtæt jakke som samtidi

Pris: 799,00  

Køb »

Fiskejakken er skabt til fiskeri

En fiskejakke er skabt udelukkende med henblik på at optimere din fisketur. Oftest er det lystfiskere der står bag designet, så der er tænkt over detaljerne fra folk der selv står i samme situation som dig. Med en fiskestang i hånden.

Der er derfor virkeligt tænkt over alle detaljer. Materialer, vind- og vandtæthed, funktioner, pasform. Alt sammen noget der er med til at give dig en bedre fisketur i skiftende vejrforhold.

Hvilken fiskejakke skal du vælge?

Når du skal vælge fiskejakke, bør du vælge efter dens funktion. Hvilken type fiskeri skal du bruge jakken til? Kystfiskeri eller måske å-fiskeri, havfiskeri, søfiskeri, Street Fishing eller Put & Take-fiskeri? En fiskejakke kan dog også være en allround jakke eller skaljakke. Altså en jakke som du bruger yderst, og på kolde dage tage flere lag indenunder.

Se vores guide til trelagsprincippet >

Overvej bl.a. følgende, når du skal vælge fiskejakke:

 • Skal jakken være vind- eller vandtæt?
  En fiskejakke skal kunne bruges i flere slags vejr, og derfor kan det være smart at vælge en der er både vindtæt og 100% vandtæt. Så kan du bruge den i flest mulige situationer, uanset hvilke type fiskeri du dyrker.
 • Kold eller varm fiskejakke?
  Skal det være en allround fiskejakke til brug året rundt. Tænk de scenarier igennem, som din fiskejakke skal kunne anvendes i. En fiskejakke er ikke en vinterjakke. Så du skal bruge flere lag, eller måske vælge en vadejakke, hvis det kun er til vinterfiskeri.
 • Har den god bevægelsesfrihed?
  Du bevæger dig ofte meget under fiskeri. Du bør derfor vælge en fiskejakke der er slidstærk og giver dig god bevægelsesfrihed. Vælg en fiskejakke med god plads, så du kan bruge armene.
 • Er jakken slidstærk?
  Vælg en fiskejakke med god slidstyrke, med materialer i høj kvalitet. Så holder din fiskejakke længere.
 • Åndbarhed og komfort
  Jakkens komfortevner er vigtig. Det skal være behageligt, specielt når du fisker i mange timer. Overvej derfor at købe en fiskejakke i et åndbart materiale, med et svedtransporterende for eller inderlag. Det kan hjælpe med at sende overskydende fugt og sved ud gennem materialet. Så holder du dig varm og tør på fisketuren.

Dyr fiskejakke eller billig fiskejakke?

Skal du så vælge en dyr eller billig fiskejakke? Det kan virke som mange penge at bruge 3-4000 på en fiskejakke. Men det giver noget mere kvalitet, komfort og muligheder. Fisker du ofte, er det helt sikkert en rigtig god investering at have en fiskejakke i god kvalitet.

Fisker du sjældent er behovet mindre. Så kan det være du skal overveje en af de billigere modeller. Det er stadig rigtigt gode fiskejakker. Men med lige knapt så mange detaljer.

Læs om Geoff Anderson Dozer 6 fiskejakke her >
Læs om Geoff Anderson Tuva fiskejakke her
Læs om Geoff Anderson Barbarus 2 fiskejakke her

Fiskejakke tilbud

Hold også øje med tilbud på fiskejakker. Her på siden har vi ind i mellem tilbud på produkterne herover.
Overvej også sidste års modeller. Når der kommer nye versioner af en fiskejakke, kan den forrige udgave oftest fås lidt billigere end normalt.