Geoff Anderson fiskejakker

Geoff Anderson er et af de mest populære mærker indenfor fiskebeklædning herhjemme. Den lille dansk-engelske virksomhed, leverer nogle af markedets bedste produkter til os lystfiskere.

Det er gennemtestet fisketøj i allerhøjeste kvalitet. Designet af lystfiskere til lystfiskere.

Bæredytighed er et stort fokuspunkt for Geoff Anderson, og produkter udarbejdes på bæredygtig og miljøvenlig vis. Produkterne er slidstærke og har en lang levetid.

Fiskebeklædningen kommer i mange modeller, hvor af flere er 100% vand og vindtætte, så du kan få en behagelig fisketur iført jakke eller bukser fra Geoff Anderson.

Geoff Anderson fiskejakker

Selv om Geoff Anderson producerer en række former for fiskebeklædning, er de mest kendt for deres fiskejakker. Det er slidstærke jakker med mange funktioner der gør din fiskedag lidt lettere. Mange er desuden vindtætte og vandtætte fiskejakker, som kan bruges til flere slags fiskeri. Både ved kysten, på båd, ved søen eller åen, er Geoff Andersons jakker blandt de bedste.

Blandt de mere kendte modeller er Dozer-serien og Barbarus-serien. Det er 100% vandtætte fiskejakker, spækket med funktioner og lommer til lystfiskeren.

Se Dozer 6 fiskejakken her >
Se Tuva fiskejakken her >
Se Barbarus 2 fiskejakken her >
Se Buteo fiskejakken her >

Geoff Anderson vadejakker

Man kan ikke sige Geoff Anderson, uden at sige vadejakker. De laver nogle af markedets fedeste vadejakker. Specielt designet til kystfiskeren, der gerne vil være mobil og have noget grej på sig, under jagten efter kystens sølvtøj.

Tag et kig på Tsuba-serien, som er topmodellen indenfor vadejakker/fiskejakker. Også WS-serien kan anbefales. De gør fisketurene lidt mere behagelige.

Se Tsuba3 vadejakken her >
Se WS6 vadejakken her >
Se WS5 vadejakken her >

Jakker

Geoff Anderson laver en række jakker, som kan bruges som selvstændige jakker, lette jakker eller som kan kombineres med en fiskejakke. Tjek DozerLiner ud. En jakke der passer perfekt sammen med Dozer, og kan lynes sammen med denne. Der er tænkt i alle detaljer på Geoff Andersons jakker.

Geoff Andersens Teddy jakke er en super fed fleece, der kan bruges både som selvstændig jakke, eller som mellemlag under din fiskejakke.
Se Geoff Anderson Teddy fleece her


Geoff Anderson bukser

Bukser skal der også til, og her laver Geoff Anderson også nogle af markedets fedeste fiskebukser. De laves selvfølgelig så de passer sammen med fiskejakkerne.

Tag et kig på Urus-serien, som er vandtætte fiskebukser til brug ved de fleste former for fiskeri. Barbarus og Xera kan også anbefales.

Mellemlag og undertøj

Geoff Anderson har tænkt helheden ind også, og tilbyder flere slags termoundertøj og mellemlag, der kan gøre den kolde fisketur lidt varmere.

Thermal-serien er fleece-beklædning. Det er yderst komfortabelt at have på, og er ideelt som yderbeklædning i køligt vejr. I årets koldeste tid kan det bruges om varmt mellemlag under din fiskejakke.

Evaporator TehcnicalMerino er super lækkert undertøj i merinould. Det kan. Ruges inderste som termoundertøj, eller som mellemlag under fiskejakken.

Geoff Anderson Caps m.m

Slutteligt producerer Geoff Anderson også flere slags hovedbeklædning som caps, kasketter og huer. Dertil strømper, skjorter m.m.

Geoff Anderson AirBear Fleece Fingerless Glove

Geoff Anderson AirBear Fleece Fingerless Glove Denne lette handske fra Geoff Anderson byder på en elastisk mikrofleece, der giver en rigtigt god varme og komfort. Som lystfisker er det svært at finde den perfekte handske der både holder dine hænder varme

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson AirBear Fleece Glove

Geoff Anderson AirBear Fleece Glove Denne handske er produceret i en komfortabel og varm mikrofleece, som holder dine hænder varme, både når de er tørre og våde. Handskerne har et rigtig god pasform, som sikre at de hele tiden sidder godt. På håndfladen

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson AirBear Merino Liner Glove

Geoff Anderson AirBear Merino Liner Glove Denne handske fra Geoff Anderson byder på varme og åndbarhed fra merino ulden men med en rigtigt høj styrke, og geniale features! Handsken sørger for at holde dine hænder varme og tørre, men skulle handsken nu bl

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson AirBear Weather Proof Fingerless Glove

Geoff Anderson AirBear Weather Proof Fingerless Glove Denne varme og åndbare handske fra Geoff Anderson er perfekt for de fleste lystfiskere, som sætter pris på at have føling med at binde knuder og skifte endegrej, men samtidigt at slippe for kolde hænd

Pris: 399,00  

Køb »

Geoff Anderson AirBear Weather Proof Glove

Geoff Anderson AirBear Weather Proof Glove Denne handske er perfekt til lystfiskeren som gerne vil have mulighed for både at have god føling når der skal skiftes endegrej, men også at beskytte fingerspidserne mod vind og vejr. Ydermaterialet er producere

Pris: 399,00  

Køb »

Geoff Anderson AirBear Weather Proof Half Finger Mitt

Geoff Anderson AirBear Weather Proof Half Finger Mitt Denne handske/luffe fra Geoff Anderson er til lystfiskeren der vil fiske i ALT slags vejr. Den kombinerede halv-finger handske, sammen med den vind og vandtætte (på oversiden) luffe, giver dig det bed

Pris: 399,00  

Køb »

Geoff Anderson Banga

Åndbar bomuldsskjorte fra Geoff Anderson. Stoffet er krølfrit og skjorten er har en dejlig kølende effekt på de varme sommerdage. Geoff Anderson Banga kommer både i kort og langærmet udgave.

Pris: 199,00  

Køb »

Geoff Anderson Barbarus Asimi Bukser

Geoff Anderson Barbarus Asimi Bukser Disse bukser fra Geoff Anderson er både vandtætte, åndbare, slidstærke og varme! Bukserne har et polyester imiteret silkebomulds isolering, som holder dig varm på selv de koldeste dage. Isoleringen, klumper ikke samme

Pris: 1.999,00  

Køb »

Geoff Anderson Barbarus buks

Geoff Anderson Barbarus buks - Den helt rigtige buks, når livet leves ude. Barbarus buksen fra Geoff Anderson byder bl.a. på følgende detaljer: • 100% vandtæt • Åndbar • Sidelommer med YKK lynlåse • D-Ring • Justerbar velcro ved vrist • Super

Pris: 999,00  

Køb »

Geoff Anderson Barbarus sæt

Geoff Anderson Barbarus sæt - læs mere under hvert enkelt produkt

Pris: 1.999,00  

Køb »

Geoff Anderson Barbarus2 Bukser

Geoff Anderson Barbarus2 Bukser Bukserne i den nye Barbarus2 serie er en videreudvikling af den nærmest legendariske Barbarus buks fra Geoff Anderson. Bukserne har fået et stærkere og endnu mere vandtæt yderstof, som giver mere komfort end nogensinde før

Pris: 1.699,00  

Køb »

Geoff Anderson BootWarmer Sock

Geoff Anderson BootWarmer Sock - BootWarmer er en meget kraftig sok, som er designet til, at holde dine fødder varme. De er slidstærke udenpå og bløde indeni. BootWarmer er det ideelle valg til brug i waders. • Suveræn slidstyrke • 78​% ​n​atur

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson Crown Hood

Geoff Anderson Crown Hood Denne hue er med Polartec 200 Fleece som er utroligt varmt, som virkelig kan holde dine øre varme på de kolde dage!

Pris: 149,00  

Køb »

Geoff Anderson Crown Hood-Grey

Geoff Anderson Crown Hood Denne hue er med Polartec 200 Fleece som er utroligt varmt, som virkelig kan holde dine øre varme på de kolde dage!

Pris: 149,00  

Køb »

Geoff Anderson Dozer6 Sort Denim

Geoff Anderson Dozer6 Sort Denim - Ikonisk og klassisk look med synlige brystlommer. Et skarpt og tydeligt design, der fejrer enkelhed uden at undlade så meget som en enkelt funktion! Perfekt afbalancerede materialer og et design til krævende situationer,

Pris: 2.799,00  

Køb »

Geoff Anderson Evaporator 3 pullover

Geoff Anderson Evaporator 3 pullover - Opgraderet til perfektion! Kombinationen af genanvendelig fleece og bæredygtigt merinould giver komfort, ydeevne og god samvittighed! -og nåeh ja, så holder Evaporator 3 dig tør og veltempereret under alle tænkelige

Pris: 999,00  

Køb »

Geoff Anderson Evaporator 3 trousers

Geoff Anderson Evaporator 3 trousers - Opgraderet til perfektion! Kombinationen af genanvendelig fleece og bæredygtigt merinould giver komfort, ydeevne og god samvittighed! -og nåeh ja, så holder Evaporator 3 dig tør og veltempereret under alle tænkelige

Pris: 999,00  

Køb »

Geoff Anderson Ezmar

Geoff Anderson Ezmar Klassisk skjorte inspireret af den nordiske livsstil. Fremstillet af de ældste materialer vi kender. Bløde og luftige bomulds fibre fra en naturlig plante. God gammeldags flannel lavet af fint løs-spundet, 100% naturligt bomuldsgarn.

Pris: 749,00  

Køb »

Geoff Anderson Ezmar+

Geoff Anderson Ezmar+ Klassisk skjorte inspireret af den nordiske livsstil. Fremstillet af de ældste materialer vi kender. Bløde og luftige Bomulds fibre fra en naturlig plante. God gammeldags flannel lavet af fint løs-spundet, 100% naturligt bomuldsgarn.

Pris: 999,00  

Køb »

Geoff Anderson Flexfit Cap

Geoff Anderson Flexfit Cap - Fede caps fra Geoff Anderson med Flexfit

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson Flexfit Jockey Cap - Green

Geoff Anderson Flexfit Jockey Cap - Green • 100% bomuld • Farve Green (grøn) • One-Size (justerbar)

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson Flexfit Water Resistant

Geoff Anderson Flexfit Water Resistant - den helt rigtige cap til dage med drivende skyer, og uventede byger • 70% bomuld/30% nylon • Farve Green (grøn) og Blue (blå) • One-Size (justerbar)

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson Flexfit Water Resistant-Green

Geoff Anderson Flexfit Water Resistant - den helt rigtige cap til dage med drivende skyer, og uventede byger • 70% bomuld/30% nylon • Farve Green (grøn) og Blue (blå) • One-Size (justerbar)

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson Full Face Hood

Geoff Anderson Full Face Hood - Polartec 200 full face hood fra Geoff Anderson. Perfekt til de kolde dage. God pasform, og behagelig at have på. • Grå • One-Size

Pris: 249,00  

Køb »

Geoff Anderson Hike Zone bukser

Let og behagelig buks fra Geoff Anderson. •Tørrer i løbet af ingen tid • Størrelserne er "europæiske" Fed fiskebuks, eller blot som en behagelig fritidsbuks. Leveres med justerbart bælte!

Pris: 399,00  

Køb »

Geoff Anderson håndstrikket hue

Geoff Anderson håndstrikket hue Hos Geoff Anderson har bæredygtighed og miljø høj prioritet. Derfor har de lanceret en lille, eksklusiv kollektion af huer, der er håndstrikket i Danmark af 100% alpakauld fra Andesbjergene. Det unikke design er udviklet

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson håndstrikket hue-Blå

Geoff Anderson håndstrikket hue Hos Geoff Anderson har bæredygtighed og miljø høj prioritet. Derfor har de lanceret en lille, eksklusiv kollektion af huer, der er håndstrikket i Danmark af 100% alpakauld fra Andesbjergene. Det unikke design er udviklet

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson Inxula overall

Inxula er perfekt til et højt aktivitetsniveau, og særdeles velegnet til vadefiskeri. Inxula Overall'en er ekstrem åndbar, og har en perfekt pasform, ikke mindst på grund af de flade sømme. Inxula er produceret af Økotex 100 fleece (100% giftfri) Inxula

Pris: 999,00  

Køb »

Geoff Anderson Inxula overall-S

Inxula er perfekt til et højt aktivitetsniveau, og særdeles velegnet til vadefiskeri. Inxula Overall'en er ekstrem åndbar, og har en perfekt pasform, ikke mindst på grund af de flade sømme. Inxula er produceret af Økotex 100 fleece (100% giftfri) Inxula

Pris: 999,00  

Køb »

Geoff Anderson Liner Sock

Geoff Anderson Liner Sock - TechnicalMerino Liner sokker er lavet af en let uldblanding designet til at transportere sved væk samt give støtte og øge blodcirkulationen. Brug liner sokkerne under Woolly eller BootWarmer for at undgå vabler og kolde fødder.

Pris: 179,00  

Køb »

Geoff Anderson Morada Shirt

Lækker skjorte fra Geoff Anderson. Skjorten er let som en fjer, og er særdeles behagelig i den varme årstid. Den lader dig ånde, og giver en god komfort følelse. Tørrer ekstremt hurtigt, og er strygefri. • Størrelserne er "europæiske" • Høj beskyttel

Pris: 399,00  

Køb »

Geoff Anderson Otara 150 Top

Geoff Anderson Otara er lavet i eksklusivt New Zealandsk Merino uld. Otara er et stærkt naturprodukt. Det har lang holdbarhed under anvendelse, er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt ved slutningen af produktets livscyklus. Det er produceret i miljø

Pris: 499,00  

Køb »

Geoff Anderson Otara 150 Top -M

Geoff Anderson Otara er lavet i eksklusivt New Zealandsk Merino uld. Otara er et stærkt naturprodukt. Det har lang holdbarhed under anvendelse, er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt ved slutningen af produktets livscyklus. Det er produceret i miljø

Pris: 499,00  

Køb »

Geoff Anderson Otara Long Johns

Geoff Anderson Otara er lavet i eksklusivt New Zealandsk Merino uld. Otara long Johns er svedtransporterende og åndbare. Fordeler kropsvarme og forbedrer kroppens naturlige afkølings system. • Farve - sort • Netrauliserer svedlugt • Komfortabel mo

Pris: 499,00  

Køb »

Geoff Anderson PolyBrush2

Geoff Anderson Polybrush2 Denne skjorte fra Geoff Anderson har været ventet i længsel siden den forrige model af PolyBrush udgik. Der er heldigvis blevet holdt fast i alle de fede features som PolyBrush skjorterne har haft, men forbedret en anelse på ma

Pris: 699,00  

Køb »

Geoff Anderson PowerDry Grid Hood

PowerDry Grid Hood har specialudviklede berøringspunkter mod hovedet. Mellem punkterne er åbne kanaler, der øger luftstrømmen og forbedrer varmereguleringen væsentligt. PowerDry er et blødt og åndbart materiale med en meget slidstærk, syntetisk yderside.

Pris: 389,00  

Køb »

Geoff Anderson PowerDry Grid i gaveæske

Geoff Anderson PowerDry Grid i gaveæske - PowerDry Grid Hood og Tube har special udviklede berøringspunkter mod hovedet. Mellem punkterne er åbne kanaler, der øger luftstrømmen og forbedre varmereguleringen væsentligt. PowerDry er et blødt og åndbart mate

Pris: 369,00  

Køb »

Geoff Anderson PowerDry Grid Tube

PowerDry Grid Hood og Tube har specialudviklede berøringspunkter mod huden. Mellem punkterne er åbne kanaler, der øger luftstrømmen og forbedrer varmereguleringen væsentligt. PowerDry er et blødt og åndbart materiale med en meget slidstærk, syntetisk yder

Pris: 269,00  

Køb »

Geoff Anderson PowerWool Grid Helmet

Fantastisk lækker og varm fiskehue fra danske Geoff Anderson. Blød, åndbar, selvrensende merino uld med et slidstærkt og strækbart syntetisk ydre. Den geometriske konstruktion fungerer ved hjælp af vores patenterede touch point teknologi, som sikrer at du

Pris: 299,00  

Køb »

Geoff Anderson PowerWool Grid Hood

Fantastisk lækker og varm fiskehue fra danske Geoff Anderson. Blød, åndbar, selvrensende merino uld med et slidstærkt og strækbart syntetisk ydre. Den geometriske konstruktion fungerer ved hjælp af vores patenterede touch point teknologi, som sikrer at du

Pris: 389,00  

Køb »

Geoff Anderson PowerWool Tube

Varm og lækker tube fra Geoff Anderson. Blød, åndbar, selvrensende merino uld med et slidstærkt og strækbart syntetisk ydre. Den geometriske konstruktion fungerer ved hjælp af vores patenterede touch point teknologi, som sikrer at du kun har hudkontakt me

Pris: 269,00  

Køb »

Geoff Anderson Reboot Sock

Geoff Anderson Reboot Sock - Reboot sokkerne er en medium let sok designet til at transportere fugt væk fra foden samt give støtte og øge blodcirkulationen. Reboot sokkerne er bløde og behagelige - selv på den længste vandretur. Perfektionistisk finish

Pris: 199,00  

Køb »

Geoff Anderson Shinogi Polartec WindPro

Geoff Anderson Shinogi Polartec WindPro - Super behagelig, og alsidig fleece fra altid innovative Geoff Anderson. Shinogi er perfekt tom mellemlag, eller som en lun følgesvend på de knap så kolde dage. •Polartec® WindPro® •Vindtæt •Høj åndbarhed

Pris: 899,00  

Køb »

Geoff Anderson Snapback Cap

Geoff Anderson Snapback Cap - Fede caps fra Geoff Anderson med Snapback (spænde i nakken til regulering af størrelse) • 60% bomuld/40% polyester • Farve Grey (grå) og Black (sort) • One-Size (justerbar)

Pris: 229,00  

Køb »

Geoff Anderson Snapback Cap-Black

Geoff Anderson Snapback Cap - Fede caps fra Geoff Anderson med Snapback (spænde i nakken til regulering af størrelse) • 60% bomuld/40% polyester • Farve Grey (grå) og Black (sort) • One-Size (justerbar)

Pris: 229,00  

Køb »

Geoff Anderson Snapback Cap-Grey

Geoff Anderson Snapback Cap - Fede caps fra Geoff Anderson med Snapback (spænde i nakken til regulering af størrelse) • 60% bomuld/40% polyester • Farve Grey (grå) og Black (sort) • One-Size (justerbar)

Pris: 229,00  

Køb »

Geoff Anderson Sukuvu bukser

Sukuvu er en let og hurtigttørrende buks fra Geoff Anderson, perfekt som rejsebuks eller til sommeraftener ved åen eller ørredsøen. Det Økotex certificerede quickdry materiale er utroligt behageligt at have på og er åndbart. Mange lommer, alle med kvalite

Pris: 269,00  

Køb »

Geoff Anderson Sukuvu bukser-Cement-L

Sukuvu er en let og hurtigttørrende buks fra Geoff Anderson, perfekt som rejsebuks eller til sommeraftener ved åen eller ørredsøen. Det Økotex certificerede quickdry materiale er utroligt behageligt at have på og er åndbart. Mange lommer, alle med kvalite

Pris: 269,00  

Køb »

Geoff Anderson Sukuvu bukser-Cement-M

Sukuvu er en let og hurtigttørrende buks fra Geoff Anderson, perfekt som rejsebuks eller til sommeraftener ved åen eller ørredsøen. Det Økotex certificerede quickdry materiale er utroligt behageligt at have på og er åndbart. Mange lommer, alle med kvalite

Pris: 269,00  

Køb »

Geoff Anderson TechnicalMerino

Her byder vi på en fantastisk serie af varmt tilbehør, når livet leves udenfor i den kolde tid. Huer, hatte, halsedisser og neckgaitor i en overlegen kvalitet! Generelt om TechnicalMerino tilbehør:Geoff Anderson's nytænkte TechnicalMerino materialer holde

Pris: 199,00  

Køb »