Fiskeveste

En fiskevest er til dig der gerne vil være mobil på din fisketur. Fiskevesten er kendetegnet ved at den har masser af lommer og funktioner, så du kan have dit mest nødvendige grej på dig på fisketuren.

Herunder finder du et udvalg af fiskeveste i mange kvaliteter.

Fiskevest eller fluevest

Kært barn har mange navne, og fiskevesten kaldes ofte også for en fluevest. Netop fordi at mange fluefiskere bruger en (flue) vest under fiskeriet. Her er der lommer til flueæsken, lineklipperen og meget mere. Perfekt til den mobile fluefisker der spotfisker, og opsøger fiskene ved kyst, å eller sø.

Fiskeveste er dog ikke kun brugbare for fluefiskere. De fleste typer lystfiskere kan bruge denne type fiskebeklædning. Og en vest er lige så praktisk for dig der fisker med blink og spinner, som den er for fluefiskeren.

Hvilken fiskevest skal du vælge?

Når du skal vælge hvilken fiskevest du skal købe, er der et par ting der er værd at overveje inden.

 • Sidder den godt?
  Pasformen skal være god på fiskevesten. Den skal sidde godt, så du ikke føler dig generet under dit fiskeri. Vesten skal være en hjælp, ikke en gene.
 • Skal vesten holde dig varm?
  Fiskeveste er jo åbne, så det er ikke den type fiskebeklædning, der sikrer dig varmen når temperaturen er nær frysepunktet. Fiskevestene findes dog i flere udgaver, som kan sikre dig lidt ekstra varme og komfort, selvom det skulle være en smule køligt. Ellers kan man opgradere på lagene man har på indenunder.
  Fiskevesten skal samtidigt også kunne bruges på en varm sommerdag, uden at skal gå og storsvede.
 • Er den vindtæt?
  En vindtæt fiskevest kan være en fordel, da den så holder bedre på varmen på din overkrop.
 • Hvor mange lommer og funktioner skal fiskevesten have?
  Fiskeveste har typisk mange lommer, features og indbyggede funktioner. Overvej hvor mange du har behov for, og vælg en fiskevest der opfylder de krav du har til opbevaring af dit grej.

Billig eller dyr fiskevest?

Som i så mange andre henseender, så giver en lidt dyrere fiskevest dig lidt mere end en billig fiskevest. Der er lidt flere funktioner, materialerne er lidt bedre. Komforten kan også være bedre i den lidt dyrere fiskevest.

Overvej hvor meget du fisker og hvad dit behov er. Fisker du ofte, kan det være en fin investering at betale lidt mere for fiskevesten.

Fiskevest tilbud

Ovenover finder gode priser på fiskeveste. Ind i mellem er der også tilbud, hvor du kan spare penge.