Scierra fiskejakker

Scierra er et af de mest kendte fiskemærker i Danmark. Scierra producerer et bredt udvalg af fiskegrej, fiskejakker og beklædning til fiskeri.

Scierra Fly Fishing udvikler et stort udvalg af alt til lystfiskeriet. Der er kræset om detaljen, så funktionaliteten er i højsædet. Det er fiskegrej og fiskebeklædning udviklere af lystfiskere til lystfiskere.

Scierra fiskejakker og vadejakker

Scierra producerer flere slags fiskejakker. Jakker i god kvalitet til fornuftige priser. Specielt deres serier af vadejakker er værd at tage et kig på. Kenai, X-tech og X-stretch er alle rigtigt lækre vadejakker, med masser af detaljer og funktioner, der gær din fisketur lidt mere behagelig.

Scierras vadejakker er 100% vandtætte og saltvandsbestandige, så de kan klare mange timer ved kysten i al slags vejr.

Scierra Kenai Pro er et godt bud på en god allround fiskejakke. Den kan også bruges som generel outdoor jakke.

Fleecejakkerne fra Scierra kan bruges som selvstændig jakke, eller som mellemlag på de kolde dage.

Scierra fiskebeklædning

Indenfor fiskebeklædning laver Scierra også bukser, waders og vadestøvler. Dertil også mellemlag til at have på under din fiskejakke eller vadejakke. Kasketter og handsker er også en del af produktporteføljen inden for beklædning til fiskeri.

Scierra fiskegrej til fluefiskeren

Scierra producerer ikke kun beklædning. De har også et stort udvalg af bl.a. fluestænger, fiskehjul, liner, solbriller og meget mere.