Soft Shell jakker til fiskeri

Soft Shell jakker kan bruges som både selvstændig jakke eller til hverdagsbrug. Her i blandt fisketuren. Nogle Softshell jakker kan også bruges som et isolerende mellemlag under din fiskejakke på kolde fisketure.

Jakkerne er specielt brugbare i forår og efterår, hvor vejret kan være omskifteligt og uforudsigeligt. Materialet er ofte både vind- og vandafvisende. Soft Shell er specielt velegnet til det danske klima.

Herunder kan du se vores udvalg af Soft Shell fiskejakker.

Soft Shell jakker til fiskeri

Soft Shell jakker er modsat Hard Shell jakker ikke 100% vandtætte. De er vandafvisende, vindafvisende og åndbare, og er derfor meget behagelige at have på. De er oprindeligt udviklet til outdoor aktiviteter, hvor du som bruger er aktiv. Det gælder eksempelvis på din fisketur, hvor du bruger dine arme meget.

Jakkerne kan bruges som selvstændige jakker til hverdagsbrug eller når du skal ud og være aktiv.

Softshell som mellemlag

Soft Shell kan lige som en fleecejakke bruges som mellemlag på den kolde fisketur. Den kan hjælpe dig med at holde varmen, når temperaturerne er langt nede. Brug soft shell som mellemlag mellem termoundertøj og fiskejakken.

Se vores guide til trelagsprincippet her >

Hvilken Soft Shell jakke skal du vælge?

 • Skal det være en selvstændig jakke?
  Skal din soft shell kun bruges som selvstændig jakke, kan du vælge en med flere detaljer, hætte m.v. Den er god på en kølig forårsdag, eller som overgangsjakke.
 • Skal softshelljakken være et mellemlag?
  Soft shell er det et super godt mellemlag på kolde fisketure. Vælg en jakke med gode isolerende egenskaber, så du kan bruge den under din fiskejakke.
 • Vælg god komfort og pasform
  Din soft shell jakke skal sidde godt. Både hvis du bruger den som jakke eller mellemlag.
 • Vælg en vind- og vandafvisende softshell
  Sørg for at vælge en softshell der er både vind- og vandafvisende. Så kan du bedre klare dig på fisketuren.

Billig soft shell jakke eller dyr?

Soft shell jakker til fiskeri fås i både billige og dyre udgaver. Overvej dit behov. Vil du bruge jakken til både mellemlag og som selvstændig jakke, vil der være noget mere slidtage. Så kan en dyrere model måske være et godt valg.