Rapala fiskejakker

Rapala er mest kendt for deres fiskegrej, men producerer også nogle glimrende fiskejakker og fiskebeklædning.

Det finske mærke Rapala er kendt for deres fiskegrej. Men Rapala laver også noget glimrende beklædning til lystfiskere. Her i blandt fiskejakker, specielt udviklet til den aktive lystfisker.

Rapala fiskejakke til fiskeri i kolde perioder

Rapalas kollektion af fiskejakker, har specielt fokus på fiskeri i køligt vejr. Tag eksempelvis Rapala Nordic Jacket, der er specialudviklet til brug i de nordiske lande. Jakken er vindtæt og vandtæt, og med et isolerende materiale, der kan klare ned til -30 °c.

Materialerne i Rapalas fiskejakke er åndbare, så sveden transporteres væk, og ikke gør dig våd indefra på fisketuren.

Jakken kommer med massevis af lommer og fede detaljer, bl.a. justerbare ærmer og hætte.

Vadejakker fra Rapala

Rapala laver også vadejakker til brug ved kysten. Rapalas Tactics vadejakke er en vind- og vindtæt jakke, lavet i 3-lags åndbart materiale. Vadejakken kommer med bl.a. vandtætte lynlåse, vedhængskroge til tilbehør og mange lommer til grej m.v.

Rapala hoodies

Rapala laver en række hoodies, som kan bruges både til fiskeri og til hverdagsbrug. Deres hoodies er ikke vejrmodstandsygtige, men er gode til en årlig sommeraften ved fiskesøen eller til Street Fishing.

Anden beklædning

Ud over fiskejakker, laver Rapala også en række anden beklædning til dit fiskeri. Rapala laver bl.a. også fiskebukser, bluser, t-shirts, handsker, huer og kasketter.