Fiskevejret

Lidt forberedelse hjemmefra, kan gøre fisketuren meget bedre og mere behagelig. Det gælder i sær din påklædning. Forkert påklædning kan ødelægge turen. Tjek fiskevejret inden, og klæd dig på derefter.

Det er ingen fornøjelse at stå og fryse på fisketuren. Ej heller at blive drivvåd under regnbygen, mens den vandtætte fiskejakke eller regnjakke hænger hjemme på knagen.

Lidt forberedelse hjemmefra, kan gøre hele forskellen på en god eller dårlig tur. Vejrudsigten har meget at sige, og den er især værd at holde øje med. Både dagen før, og på dagen for din fisketur. Fiskevejret kan skifte lynhurtigt, så det er med at været opdateret.

Se vandtætte fiskejakker og vadejakker.

Se fiskevejret på mobilen

Heldigvis er der i dag rigtigt god mulighed for at tjekke fiskevejret hjemmefra. Bevares. “Mulighed for lokale byger”, kan man aldrig helt undgå. Men ofte, vil vejrtjenesterne give et godt fingerpeg i retning af, om det hedder varm jakke, vandtæt jakke eller let jakke til fisketuren.

Der findes flere gode online vejrtjenester, som kommer med en forudsigelse / prognose for vejret til din fisketur. Ofte helt ned på timebasis. Det giver dig gode forhold for, at vurdere hvornår vejret er bedst til at fiske i.

Se vejrudsigten direkte i browseren på telefon, tablet eller desktop. Eller hent en vejr app ned på telefonen, så du altid har den let tilgængelig.

5 tjenester til vejrudsigt for fisketuren

Vi har samlet 5 gode vejrtjenester, som kan hjælpe dig med at forudse vejret på din næste fisketur. 

Hey Google! Hvordan bliver vejret i dag?
Spørg Google, og du skal få svar. Du kan søge i Google på vejret + din geografi. Så får du den lokale vejrudsigt, serveret direkte i Googles søgeresultat. Bruger du voice search, kan du spørge tilsvarende, og få svaret direkte. Hurtigt og nemt.

Google tilbyder vejrudsigten lokalt, hvor du kan få fiskevejret næsten for den mindste lokation.  I vejroversigten får du det aktuelle vejr, temperatur, nedbørssandsynlighed, luftfugtighed og vindstyrke. Data kan ses for hver time, og du kan også se de kommende dages fiskevejr.

Se din vejrudsigt i Google.
https://www.google.dk/

Få vejrudsigten i Google

Yr
Den norske vejrtjeneste Yr, er værd at tage et kig på. Data kommer fra Meteorologisk Institut i Norge. Selv om at vejrtjenesten er på norsk, har de også lokale vejrudsigter for Danmark. Og de er ret pålidelige med deres prognoser.

På Yr kan du se vejrforholdene i 6-timers intervaller.

Se vejrudsigten hos Yr.no
https://www.yr.no/

Se fiskevejret på yr.no

TV2 vejret
Udover at levere vejret på Tv, byder TV2 også på en glimrende lokal vejrudsigt på nettet. Her kan du se hvordan dit fiskevejr bliver på timebasis. Her kan du se temperatur, nedbørsmængde og vindstyrken i de forskellige tidsintervaller.

Se fiskevejret hos TV2 vejret
https://vejr.tv2.dk/

Vejrprognose på TV2 Vejret

DMI
Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har ligeledes en timebaseret vejrudsigt. Her kan du se temperatur, forventet nedbørsmængde og vindstyrke for dit fiskespot. Eller i hvert fald en lokation tæt på. DMI har desuden lidt ekstra data i form af luftfugtighed og lufttryk, UV-indeks, samt solopgang og solnedgang. 

Find DMIs lokale vejrudsigt til fisketuren her
https://www.dmi.dk/

DMI’s lokale vejrudsigt

Weather.com
Weather.com leverer data til Google. Men de har også selv en glimrende widget til smart phones, så du nemt kan se vejret lige nu, og hvordan det bliver for din lokation.

Du kan selvfølgelig også søge på andre lokationer, og få detaljerede data om hvordan vejret bliver på din fisketur.

Se fiske vejret på weather.com
https://weather.com/

Lokal vejrudsigt på weather.com

Vejr widget på Android smart phone
Vejr widget på smart phone