Sommerjakke til fiskeri

Soft shell jakke til fiskeriMed sommerens indtog falder behovet for at bruge jakker også. Men på en kølig dansk sommeraften, er det nu alligevel rart nok med en let jakke på fisketuren. Se vores guide til sommerjakke til fiskeri.

En sommerjakke til fisketuren kan være god at medbringe. Om ikke andet så have den med i bilen, så du nemt kan hente den, hvis den danske sommer viser sig fra sin kølige side, eller der skulle komme en let sommerbyge forbi på fisketuren.

På en kølig sommeraften kan det være det der gør, at du kan blive og fiske lidt længere. En kold fisketur er aldrig sjov. Men en let sommerfiskejakke, kan du sikre dig at turen bliver lige knapt så kølig.

Fleecejakke til sommeraftenerne

En god fleecejakke er perfekt til en kølig sommeraften. Den kan hjælpe dig med at holde varmen, når den danske sommer ikke er helt så varm som håbet.

Fleece er både et let og lunt materiale, og fleecejakken er derfor oplagt at tage med på fisketuren.

Vælger du en god model i godt materiale, kan du bruge din fleecejakke hele året. Enten som en selvstændig jakke, eller som mellemlag når vi befinder os i de kolde måneder. Her er fleecejakken yderst fleksibel. Specielt hvis du vælger en designet til fisketure.

Find fleecejakke til fisketuren her >

Skaljakke til at holde sommerregnen væk

Skulle den danske sommer vise sig fra sin mere lunefulde og våde side, er det rart at have et yderlag som er vandtæt, men uden at det bliver for varmt at have på.

Med en skaljakke / fiskejakke, kan du få en rigtig god jakke til dit fiskeri, som er både 100% vind- og vandtæt. Afhængig af hvad model du vælger, selvfølgelig.

Fiskejakken er designet til formålet. At holde dig tør. Og så er de spækket med lækre detaljer og masser af lommer til dit fiskegrej.

Find fiskejakke / skaljakke til fisketuren her >

Skaljakken kan også bruges det meste af året. Du kan tage flere lag på indenunder, og dermed få dig et setup, som holder dig varm og tør på meget kolde eller våde dage.

4 lækre sommerjakker til fisketuren

Fjällräven Canada skjorte
Denne skjortejakke er perfekt til outdoor aktiviteter, og kan sagtens bruges til en sommerfisketur med en let kølig aften. Skovmandsskjorten er lavet i G-1000 og en blød og varm uldblanding, der gør den super behagelig at have på.

Skjorten kan desuden bruges som mellemlag, på køligere fisketure.

2 lommer på brystet sikrer opbevaring af mindre ting.

Fjällräven Abisko Lite Trekking Jacket
Abisko Lite Trekking er en dejlig let og ventileret jakke, som er god til aktivitet på varme dage. Det være sig både trekking eller fiskeri.

Jakken er lavet i G-1000 Lite Eco, som er både vind- og vandafvisende. På ryg og sidepaneler under armene, er der sektioner med stretchstof, de sikrer dig en god ventilation og større bevægelsesfrihed.

Jakken har desuden indbygget ventilationslynlåse i siderne, som du kan åbne, hvis du har behov for at slippe af med yderligere varme.

Abisko-jakken kommer desuden med 2 store håndlommer med lynlåse.

Burg evt. jakken sammen med en fiskerygsæk eller slingbag.

Patagonia Calcite jakke
Calcite er en let og åndbar jakke med vind- og vandtæthed. Calcite er en skaljakke uden foring, og er super behagelig på en varm sommeraften.

Jakken har desuden lynlåse under armene, for yderligere ventilation hvis du har det varmt.

Jakken kommer med brystlomme og sidelommer.

Geoff Anderson Xera 4
Xera 4 er en let jakke til outdoor aktiviteter som fiskeri. En jakke der kan holde dig tør, selvom det skulle begynde at regne, da den er 100% vandtæt.

Jakken har AquaGuard lynlåse på de store lommer, hvor du kan opbevare lidt af dit grej.