Tag på sheltertur med fiskeri

En fisketur med overnatning i shelter, er både hyggeligt og giver dig mulighed for ekstra fisketid. Så kan du fiske sent og tidligt, uden at skulle transportere dig langt frem og tilbage.

Shelter ved Put & Take sø med fiskeri
Shelter beliggende ved Put & Take fiskesø.
Med en overnatning i shelter, kan du forlænge din fisketur og få en hyggelig mini fiskeferie eller fiskeweekend. Shelteret giver dig ly, og du kan gå til køjs når natten falder på. Eller bruge det som pit stop, når du har en god lang fisketur.

Og så findes der over tusinde sheltere rundt om i landet, som du kan bruge. Nogle ligger tættere på fiskevand end andre. Men med lidt research, kan du nemt finde et godt shelter til fisketuren.

Sheltere tæt på å

Mange sheltere rundt om i landet er placeret meget naturskønt, tæt på skov, eng, sø og å. Og i flere områder er der faktisk frit fiskeri, eller mulighed for at købe fiskekort, så du kan fiske og overnatte i samme område.

Her kan du slå lejr for natten og lettere fiske til sen aften, og starte tidligt ud dagen efter.

Flere steder er der opsat sheltere specielt med henblik på benyttelse af lystfiskere. Ofte er der rindende vand i vandhane, så du kan rense din fangst på stedet.

Sheltere tæt på fiskeri i Limfjorden
2 shelters beliggende helt ud til Limfjorden.

Sheltere ved hav og kyst

Langs de danske kyster kan du også finde sheltere. Her kan du overnatte mens du er på en længere fisketur. Ofte ligger shelterne helt ned til kysten eller meget tæt på, så du nemt kan gå ned til vandet og kaste snøren i vandet.

Her kan du let fiske efter havørreder, hornfisk, sild og makrel alt afhængigt af hvilken sæson vi befinder os i.

Sheltere ved Put & Take sø

Rundt omkring i landet ligger der Put & Take søer, hvor du kan betale for at fiske. Flere af disse søer har sheltere tilknyttet, hvor du kan overnatte i forbindelse med din fisketur ved søen.

Det kan du benytte dig af til en mini fiskeferie, hvor du kan fiske både aften og tidlig morgen, eller måske endda prøve natfiskeri i Put & Take.

Sovepladsen er dejligt tæt på. Og medbringer du et Trangia-sæt eller tænder et bål, kan du tilberede din nyfangne ørred på stedet.

Find shelter til overnatning, og tips og tricks til shelterturen på https://shelterture.dk/.